Rólunk

Nem hiába mondják, hogy egy gyermek érkezése teljesen megváltoztatja minden szempontból az ember életét! Ezt csak az tudja megtapasztalni aki átéli ezt a csodát!

Miután megszületett az első gyerekem, kaptam ajándékba a szomszédasszonyomtól egy keresztszemes hímzéssel elkészített bekeretezett képet. Annyira tetszett ez az ajándék, hogy kértem a segítségét a hímzés fortélyainak elsajátítására, továbbá ekkor tudatosult bennem, hogy a kézzel készített, személyre szabott ajándéknak mekkora értéke van!  Először kis képekkel kezdtem, de ahogy haladt az idő egyre nagyobb és bonyolultabb képek, könyvjelzők, díszpárnák, törölközők, terítők következtek, és rájöttem, hogy a hímzés az a tevékenység ami kikapcsol, megnyugtat és energiával tölt fel. Ahogy jöttek sorban a gyerekek, sikerült úgy menedzselni az időmet /egyszerre altattam őket:-)/, hogy ne kelljen lemondanom a hímzésről, így aztán sorra kerültek a ház falaira az alkotásaim, és elhatároztam, hogy amikor a harmadik gyerekem is elkezdi az óvodát, főállásban szeretnék a hímzéssel foglalkozni.

Sokat tervezgettük az évek alatt a férjemmel, hogyan is indítsuk be azt a vállalkozást, amivel meg tudom valósítani az álmomat. Kitaláltuk ezt a Webshopot és sok-sok tervezgetés és előkészítés után 2016 januárjában elindítottuk.

Kívánom mindenkinek, hogy ugyanolyan örömét lelje a keresztszemes hímzésben mint amilyet én találtam, és lássa meg a csillogást azoknak a szemében akiket megajándékoz a saját maga által készített személyre szóló ajándékokkal!

Ha valakinek mégsincs lehetősége saját maga elkészíteni a személyre szabott ajándékokat, a hímzett kész termékeink közül válogathat, de ha nem talál kedvére valót konkrét elképzelés és minta alapján közösen biztosan meg tudjuk találni az ideális ajándékot!

Kellemes böngészést és időtöltést kívánok!

Pellesné Prosíts Tímea