Aidak, hímzővásznak

A hímzés több, mint egy hobby, mi életérzésnek hívjuk

Mindenkinek lehetőséget ad arra, hogy kiélje a benne lévő kreativitását. A saját készítés öröme és az egyediség megalkotása mellett, nyugalmat és a mindennapi stressztől való megszabadulást kínál. A hímzés minden figyelmét önmagára és az általa készített munkára helyezi, így teljes kikapcsolódást nyújt a mindennapokból.

A hímzés sikeressége nagy mértékben függ a gondosan kiválasztott alapanyagoktól, legyen az aida vagy hímzővászon, és nem utolsó sorban a jó minőségű hímzőfonalaktól, melyek szintén hozzájárulnak a tökéletes munkához.

Mi a Zweigart és DMC alapanyagok mellett tettük le voksunkat, hiszen személyes tapasztalatunk az, hogy ezek az aidak és hímzővásznak egytől egyik gyönyörű színekben pompáznak, illetve nagy választékban elérhetők 11-40 countig. Így mindenki könnyen megtalálja a számra legmegfelelőbb anyagot. Készletünket igyekszünk folyamatosan bővíteni vásárlóink megelégedettségére. Érdemes kipróbálni többféle anyagot és kísérletezni velük.

A Zweigart alapanyagok legfontosabb jellemzője a kiemelkedő ellenállóképesség, melyet a nagy pontosságú szövéssel érnek el. Ez különösen fontos a keresztszemes öltéseknél. Az aidaknak van egy kis tartása, tehát egy kissé kemények, így sokkal könnyebb hímezni rá. A szövetek a használat közben és mosás után puhák lesznek. A kézimunka alapanyagokon való hímzés számolással jár, és a hímzés egy-két hímzőszállal történik. Ehhez mi a DMC Mouliné fonalakat javasoljuk, 500 szín áll rendelkezésre a professzionális hímzés kivitelezéséhez.