DMC Eco Vita Bio újdonságok

DMC Eco Vita Bio újdonságok

Ismerje meg az új DMC Eco Vita bio gyapjú hímzőfonalakat, alapanyagokat és mintafüzeteket 

DMC Eco Vita hímzőfonal 100%-ban organikus, merinó gyapjú tartalmú fonal. Teljesen természetes összetevőkkel festették például dió, rebarbara, indigó és boróka. Az Eco Vita egy nagyon sokoldalú cérna, amely a kézműves technikák széles skálájához alkalmas. Egyenletes vastagsága és finom csavarása tökéletes kézi hímzéshez, keresztszemes hímzéshez, lyukasztótűhöz, szövéshez és javításhoz. A  gyapjúszálat egyszálúként használják, és nem oszthatók. Körülbelül ugyanolyan vastagságú, mint a DMC Mouliné Spécial három szála. Hossza 16 méter.

Több mint 60 fényes árnyalat közül választhat. A lágy semlegestől a merész élénk árnyalatokig a természetes színezékek finoman foltos megjelenést kölcsönöznek a hímzőfonalnak.

A Woolmark tanúsítvánnyal rendelkező cérna szigorú színtartóssági vizsgálaton esett át, beleértve a fényt, a mosást, a dörzsölést és az izzadást. Bolyhos minősége lágyságot, textúrát és háromdimenziós minőséget ad a kézimunka számára. A fonalak 30 fokon kézzel moshatók.

DMC limitált díszdoboza 30 darab DMC Eco Vita bio gyapjú hímzőfonalat tartalmaz + 1 gyönyörű hímző mintaívvel kiegészítve, az egyik keresztszemes,  a másik klasszikus öltés minta. 

DMC Eco Vita mintafüzetek:

Fedezze fel a 14 keresztszemes hímzőmintát, amelyek a „botanikai” világ csodáinak felfedezésére hívnak. Ezeken az oldalakon növények, virágok és fák által ihletett minták varázslatos gyűjteményét fedezheti fel, amelyek mindegyike természetes festésű biogyapjúfonalakkal van hímezve. Ha ezekkel a mintákkal dolgozik, olyan pihentető hímzési projektekhez vezet, amelyek megerősítik a természettel való kapcsolatát és fejlesztik hímzési készségeit.

   

Az Eco Vita kender egy környezetbarát anyag, amely ideális hímzéshez és finom kézimunkákhoz. A természetes nyitott szövés enyhe eltérésekkel rusztikus megjelenést kölcsönöz a hímzésnek. Tartós és puha, ugyanakkor biológiailag teljesen lebomlik. A kender egy gyorsan növekvő növény, amely kevesebb földet és vizet használ, mint a gyapot. Több CO2-t nyel el, mint a fák, és tudatos és fenntartható választás. Hímzés után mosógépben 40°C-on, vagy kézzel, kímélő termékkel ellátott meleg vízben mossa ki, majd laposan szárítsa meg. A legjobb eredmény érdekében vasaljon két törölköző között.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog